Nume cont auditor energetic:

Parola:

CALENDAR EVENIMENTE

Iulie 2022
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa

ABONARE NEWSLETTER

STIRI & COMUNICATE DE PRESA

19 mai 2022, ora 08:28
Conferința Internațională INNOCONSTRUCT a marcat angajamentul ferm al companiilor și [...]
18 apr 2022, ora 16:28
Revista Ingineria Instalațiilor numărul 1/2022   A apărut numărul 1/2022 al [...]
16 mar 2022, ora 09:33
 AIIR, OAER și EPG se solidarizează cu populaţia din [...]
02 dec 2021, ora 15:34
REHVA Expert Talk „Renovare energetică profundă cu noul EPBD" Stimați [...]
02 dec 2021, ora 15:26
ÎNREGISTRAȚI-VĂ LA REHVA KNOWLEDGE HUB   și obțineți acces la eGuidebooks, [...]

PUBLICITATE

PARTENERI

REHVA

SPONSORI EVENIMENTE

Comunicate presa & Stiri

‹ Inapoi la Comunicate presa & Stiri

Comunicat AIIR, OAER și EPG privind situația din Ucraina

AIIR, OAER și EPG

se solidarizează cu populaţia din Ucraina

AIIR (Asociația Inginerilor de Instalații din România), OAER (Ordinul Auditorilor Energetici din România) și EPG (Energy Policy Group) își exprimă solidar compasiunea și sprijinul pentru vecinii noștri din Ucraina. Dorim să fim aproape de colegii de specialitate, de studenţii, elevii, copiii, femeile, de toate categoriile profesionale și sociale care au de suferit de pe urma agresiunii militare asupra teritoriului ţării lor.

În calitate de asociații profesionale autonome, AIIR
OAER și EPG declară adeziunea puternică și fără echivoc la valorile europene de bază ai căror piloni sunt libertatea, democraţia, acceptarea diversităţii și respectarea drepturilor omului.

Dincolo de vorbe, ne arătăm disponibilitatea de a răspunde apelurilor și iniţiativelor din spaţiul public care vizează acordarea de ajutoare și suport refugiaţilor ucrainieni. Ne adresăm iniţiatorilor proiectelor umanitare destinate populaţiei din Ucraina, cu invitaţia de a avansa către noi propunerile de parteneriat.

Disponibilitatea noastră vizează atât contribuţii financiare, sub formă de donaţii sau sponsorizări, cât și aport tehnico-știinţific (consultanţă, proiectare etc.) sau oferirea/căutarea unor locuri temporare de muncă pentru refugiații ucraineni.

ASOCIAȚIA INGINERILOR DE INSTALAȚII DIN ROMÂNIA - AIIR, este o asociație profesională, autonomă, fără scop patrimonial, neguvernamentală, cu personalitate juridică, care reprezintă interesele inginerilor din domeniul instalațiilor sanitare, încălzire, ventilare, climatizare, frig, electrice şi gaze, care activează în învățământ, cercetare, proiectare, execuție şi exploatare.

ORDINUL AUDITORILOR ENERGETICI DIN ROMÂNIA -
OAER este o asociație profesională, autonomă, fără scop patrimonial, neguvernamentală, cu personalitate juridică și reunește auditori energetici pentru clădiri, absolvenții de învățământ superior de lungă durată și specialiștii din cercetare, proiectare, executare şi exploatare, din domeniul performanţei energetice a clădirilor. OAER asigură totodată cadrul instituţional, material şi social adecvat de manifestare a membrilor săi, reprezentând și ocrotind interesele auditorilor energetici pentru clădiri.

ENERGY POLICY GROUP - EPG, este un think-tank independent specializat în politici energetice și climatice. Printre altele, EPG derulează proiectul România Eficientă, dedicat creșterii performanței energetice a clădirilor și renovării aprofundate a școlilor publice.

Dr.ing. Ioan-Silviu DOBOȘI         Prof.dr.ing. Iolanda COLDA        Conf.dr. Radu Dudău
      Președinte AIIR                       Președinte OAER                   Președinte EPG